scheiding aanvragen

Goedkoop scheiden

Goedkoop is duurkoop zegt het spreekwoord. Toch is het best mogelijk de kosten binnen de perken te houden met behoud van kwaliteit. Kies dan in ieder geval voor een ScheidingsMakelaar i.p.v. voor een advocaat.

De laatste jaren kiezen meer en meer stellen er voor “via Internet” te scheiden ook wel online scheiden genoemd. Dit hoeft kwalitatief niet minder te zijn dan met elkaar aan tafel zitten. Niet elke scheiding is financieel ingewikkeld, en als je in grote lijnen al weet hoe je de afspraken wil maken dan scheelt dat natuurlijk ook veel tijd. Van de pakketten die de ScheidingsMakelaar aanbiedt is online scheiden de goedkoopste.

Wij kunnen online scheiden tegen een zeer laag tarief aanbieden omdat u zelf de gegevens aanlevert. Wij zorgen dat u de beschikking krijgt over de juiste documenten. Onze modellen voor convenanten en ouderschapsplannen zijn het resultaat van vele jaren ervaring op de scheidingsmarkt en worden continu gecontroleerd en up-to-date gehouden.

De bemiddeling is in principe hetzelfde als door een ScheidingsMakelaar die met u samen aan tafel zit. Het verschil is dat we enige zelfwerkzaamheid van jullie verwachten en dat de afspraak via een video verbinding verloopt. Een voorwaarde is dat er geen ruzie is. Als dat wel het geval is dan werkt het beter om samen aan tafel te zitten.

Daarbij verzorgt Online-scheiden-plus de verdere afhandeling bij de rechtbank en kan de echtscheiding binnen twee maanden zijn afgehandeld. In sommige gevallen waarbij er haast is b.v. vanwege de aankoop van een nieuwe woning kan dit binnen 4 weken geregeld zijn.

Online-scheiden-plus is geschikt voor: gehuwden en geregistreerd partners.

Subsidie van de overheid (toevoeging)
Soms is het mogelijk met een beperkt inkomen om een zog. toevoeging te krijgen van de overheid. Jullie (of één van jullie) betaalt dan alleen een eigen bijdrage, en bovendien krijg je korting op de griffiekosten van de rechtbank. Meer informatie vind je hierover op www.rvr.org.

Neem contact met ons op als je hierover meer informatie wil.