Scheiden zonder advocaat

Met scheiden zonder advocaat bedoelen mensen vaak dat zij niet tegenover elkaar willen komen te staan in een vechtscheiding, waarbij partners met ieder een eigen advocaat een scheiding uitvechten. Als u heftige ruzie heeft en in onmin leeft met elkaar is dat  jammer genoeg soms wel de enige oplossing. Het is echter sterk aan te bevelen met elkaar in gesprek te blijven en in overleg tot een scheiding te komen. In overleg scheiden voorkomt problemen over afspraken in de toekomst en is beter voor alle betrokkenen, niet in de laatste plaats voor de kinderen.

In overleg online scheidenscheiden zonder advocaat

Scheiden zonder advocaat is echter niet mogelijk als partners gehuwd zijn. In het geval van een huwelijk moet er altijd een convenant bij de rechtbank ingediend worden door een advocaat. Hierbij kan Online-scheiden-plus u van dienst zijn. Wij verzorgen voor u de procedure bij de rechtbank en helpen u een goed en volledig convenant op te stellen. Wij kunnen dit aanbieden tegen een vast laag tarief  (795 euro), omdat wij uw scheiding online kunnen regelen. Daarbij levert u zelf de gegevens aan voor het scheidingsconvenant.

Zelf gegevens aanleveren voor het convenant

Wanneer u bij ons uw scheiding online regelt, levert u zelf de gegevens voor het convenant aan. Deze gegevens plaatsen wij vervolgens voor u in een van onze model-convenanten. Daarbij kunt u gratis gebruik maken van ons model-ouderschapsplan, dat in het geval van minderjarige kinderen meegestuurd moet worden met het echtscheidingsconvenant. De procedure bij de rechtbank duurt vanaf het insturen van de documenten gemiddeld zo’n vier weken. Wilt u meer informatie of u aanmelden voor onze dienstverlening, vul dan het formulier in op onze website. Wij zorgen ervoor dat het scheidingsproces zo spoedig mogelijk wordt opgestart. Onze model-documenten zijn het resultaat van vele jaren ervaring op de scheidingsmarkt en worden voortdurend up-to-date gehouden. scheiden zonder advocaat